download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Toronto drug bust in Voodoo Lizards na LP plošči

The Toronto Drug Bust je več kot skupina. Je zgodba o Rock'n'Rollu. Zgodba se začne z Izakom Koširjem, vokalistom, ko je spoznal glasbenike Neila Leytona in Rami Helina, ki so začeli dolgoletno sodelovanje.
S podporo dveh odličnih glasbenikov in producentov je Izak nabral soborce iz Slovenije: Vid Polončič Ruparčič in Tamir Gostiša na kitarah, Dorian Granda na bobnih in Nietzsche (Jernej Kržič) na basu. Utelešajo britanski rock sedemdesetih z surovimi besedili. Kljub temu pa si band staro rokersko frazo rad preoblikuje malo po svoje: It's NOT only rock & roll. And we like it.s.

Voodoo Lizards so Varaždinski rokerji, ki so skoraj izgoreli v svojem meteoritskem vzponu. Njihova zgodba je prežeta z klišeji Rock'n'Roll uspeha – naj se še sliši tako neverjetno, vse je resnično. V pičlih dveh letih so nadebudni glasbeniki na čelu z karizmatičnim Zack Dustom na kitari in vokalu, ter Juro Geci na kitari posneli demote, snemali v legendarnem studiu Dave's Room v Los Angelesu, ter spet doma sodelovali z glasbenim producentom svetovnega merila Jimom Ripom. Zaradi notranjih trenj in pritiskov s strani negativno nastrojenega lokalnega medijskega aparata so razpadli, njihovo zapuščino pa širši javnosti predstavljajo na pričujočem "split LP-ju".
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav