download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

THeWET predstavljajo prvenec Trip to Boston

Spoščeni, svojevrstni in predani glasbi – s temi besedami bi lahko opisali člane na novo izoblikovane škofjeloške zasedbe THeWET. Glasbeno znanje in kilometrino so si Frčo, Rudi, Dule in Vini, skupaj in vsak posebej, vrsto let nabirali že v nekaterih drugih glasbenih skupinah.
Lani pa so sklenili, da je čas za nov začetek in prvi skupni projekt. V prostoru za vaje so vrgli na kup dobre ideje, zanimive rime in raznolike kitarske rife ter ustvarili zanimiv glasbeni izdelek. Njihov prvenec Trip to Boston je prvovrstna mešanica glasbenih žanrov, ki jih fantje tako na plošči kot tudi znotraj posameznih skladb nadvse uspešno združujejo v svojevrsten glasbeni izraz. Temu piko na i dodajajo avtorska besedila, ki na hudomušen način opisujejo vsakdanjo realnost, postavljajo ogledalo slovenski družbi in se neizogibno dotikajo tudi ljubezeni. Ob iskrenem nizanju rim si ne boste mogli kaj, da se ne bi vsake toliko nasmehnili ter z mislimi skupaj z zasedbo odpotovali do Bostona, po Sloveniji ter vse do Brazilije in Nizozemske. 
 
Zanimiv izlet v svet glasbe ponujajo tudi njihovi koncerti. Fantje vedo, kako z vselej poztivno naravnanimi ritmi poskrbeti za dobro vzdušje in nepozabno zabavo.

Za pokušino pa naslovna skladba zasedbe: 
THeWET - Trip to Boston

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav