download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

T.M.S. Crew predstavljajo svoj prvenec Kdo miži?

T.M.S. Crew predstavljajo svoj prvenec Kdo miži?
Foto: David Bole
Na prodajne police prihaja debitantski album skupine T.M.S. Crew z naslovom Kdo miži?, ki bo izšel pod okriljem založbe Dallas. Na albumu je 12 novih skladb - zagotovo ste že slišali Moj krog, Kdo miži in aktualno skladbo Učer, dons, jutr, ki je nastala v sodelovanju z raperjem Zlatkom.
Kolektiv T.M.S. Crew sestavlja 8 fantov in 2 dekleti, ki so nad izidom prvenca navdušeni: "Vsak od nas je celo življenje na svoj način sanjal o albumu. Presrečni smo, da lahko delamo tisto, kar nam je zares pri srcu ter da se lahko kreativno in produktivno izražamo. Ko smo prvič slišali album v celoti, so bila čustva precej močna in veseli smo, da so se nam sanje o izidu albuma uresničile."
 
Družbeno kritična avtorska besedila izhajajo iz življenjskih in socialnih tem, podprta pa so z instrumentalom, ki črpa ideje iz hip hopa, reggaea, skaja, rocka pa vse do drum&bass ritmov, kar ustvari fresh and funky vibe, kakor svoje ritme in zvoke najraje poimenujejo sami.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav