download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tomcat z albumom Bits N’ Pieces

Ljubljanski Tomcat so ena najnovejših in najbolj vročih slovenskih hard ‘n’ heavy zasedb. Ustanovili so jo bivši člani Glenn Moore, Strock in Cyclöne jeseni leta 2010.

Začetek njihove zgodbe je bil kar tipičen - igranje po lokalnih klubih in težave zaradi sprememb v zasedbi. Kljub temu je Tomcat uspelo pripraviti material za prvenec.

Pri snemanju albuma Bits N’ Pieces so se mladeniči iz Tomcat odločili delati s svojima vrstnikoma. Tako sta album posnela, miksala in masterizirala Beny Kic in Matej Sušnik (oba člana Metalsteel) v Safe & Sound studiju.

Tomcat hodijo po tanki liniji med klasičnim hard rockom in heavy metalom iz sedemdesetih let, pri čemer ne skrivajo, da so na njih vplivala tudi velika imena hard rocka in heavy metala iz osemdesetih. Po drugi strani pa Tomcat na prvencu pokažejo zrel glasbeni izraz, nabit z mladostniško energijo, iskrenostjo, kreativnostjo in neobrzdano življenjsko voljo.

Omenjeni kvartet ne potrebuje laka za lase, lepih oblek ali glamuroznih oderskih imen. Zgolj kavbojke in usnje in že so tu kot spremljava za vašo zabavo ali vožnjo z motociklom. Na Bits N’ Pieces vas ne morijo s filozofijo ali življenjskimi nauki, povedo zgolj deset zgodb o življenju okrog njih. Pravzaprav, o življenju okrog vseh nas. Sprostite se, to je rock ‘n’ roll in Tomcat verjamejo, da vam bo všeč!

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav