download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

video: PAPIR - SRAJCA

papir06Nekaj tednov po predstavitvi novega singla Srajca je Družinski ansambel za prosperiranje poezije in glasbe Papir na objavil tudi videospot. Novi videospot, ki je nastal pod režijsko taktirko Roka Vilčnika in predstavlja zgodbo o skorajšnjem razpadu ljubezenske veze je posnet na karnevalsko razigranem Ptuju. Tokrat so vajeti snemanja novega videa prevzeli novopopevkarji kar v svoje roke.


Rok, ki je tudi avtor besedila pesmi Srajca o novem videospotu pravi: "Sicer sem v gledališču že režiral, a "filmska" režija je zame prav gotovo nekaj novega. S Sebastijanom, ki si je tudi že dolgo želel se preizkusiti v čem takem, sva se s pogumno in z veliko mero intuziazma lotila zadeve, kar pa še ne pomeni, da nisva vedela kaj hočeva. In še srečna roka pri zbiri sodelavcev – Jure, Tina itd. nam je omogočila, da lahko sedaj s ponosom pokažemo ta lep glasbeni filmček."

Glavno vlogo tokrat igrata dramska igralka Tina Vrbnjak, ena najprodornejših in najlepših Slovenskih mladih igralk, ki je trenutno v angažmaju v prestižni Ljubljanski drami, in basist ansambla Papir, Tadej Kampl. Odlični posnetki so delo Jureta Plešca (oblikovalnik.com) ter Sebastijana Duha, ki je odgovoren tudi za za montažo in post produkcijo, poskrbel pa je seveda tudi za aranžma skladbe. V čudoviti skladbi, napisal jo je Gregor Stermecki, slišamo prelep vokal Ane Bezjak, ki se tej dni nahaja v Nemčiji, kjer bo v kratkem nastopila kot spremljevalna pevka slovenske predstavnice letošnjega izbora Eurovision in vokalistke zasedbe Papir, Maje Keuc. V videju pa se na kratko pojavi tudi vse bolj uspešna pevka Bilbi, katere prvi album je ravno te dni šel v tisk.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav