download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Werefox predstavljajo prvenec I am memory

Album so ponudili tako brezplačno, kot tudi za poljubni znesek. Koncertni pohod pričenjajo z nastopom v četrtek, 17.1.2013 v ljubljanski Kino Šiška.
Skupina Werefox je danes, 10.1.2013, v digitalni in fizični obliki izdala svoj prvenec »I Am Memory« v sodelovanju s prekmursko založbo God Bless This Mess Rec. Skupina poslušalcem ponuja možnost, da se sami odločijo ali bodo album kupili za poljubni znesek, ki ga vnesejo pred prenosom, ali bodo album s spleta pretočili zastonj. Odločitev je prepuščena poslušalcem. Ne glede na odločitev, bo vsak poslušalec ob prenosu digitalnega albuma prejel tudi celotni artwork albuma v digitalni obliki.
Werefox so ob tej priložnosi povedali: »Primarni cilj našega prvenca je ta, da vseh 11 komadov zaokroži med čim več poslušalci, obenem menimo, da bomo s tem načinom izdaje lahko motivirali nove poslušalce.  Pridružite se nam!«
Ob digitalni verziji je prav tako dosegljiva fizična različica albuma, ki jo poslušalci lahko kupijo za fiksno ceno preko spleta in v nekaterih glasbi posvečenih trgovinah.
O albumu, ki velja za enega najbolj težko pričakovanih na domači alter rock sceni, člani Werefox pravijo takole: »Vsi se močno veselimo našega prvega albuma, za katerega iskreno verjamemo, da je najboljši glasbeni izdelek, ki smo se ga člani zasedbe doslej sproducirali. Zadovoljni smo, da nam je v 11-ih iskrenih pesmih uspelo zajeti (rušilno in osvobajajočo) agresijo, žalost, veselje, srečo, ljubezen, obup. To so pač večno aktualna življenjska dejstva, s katerimi se srečujemo, prikazana iz perspektive, ki bi ji lahko rekli »the politics-of-1-on-1«... Upamo, da bomo za že zveste poslušalce, kakor tudi za bodoče, zveneli zrelo, relevantno in kvalitetno.  Predvsem pa si želimo, da bo reakcija na album takšna, da nas bodo ljudje želeli  čimprej slišat v živo in v čim večjem številu prišli na koncerte, kjer Werefox dejansko zvenimo najbolj prepričljivo in imenu primerno«
Album so ponudili tako brezplačno, kot tudi za poljubni znesek. Koncertni pohod pričenjajo z nastopom v četrtek, 17.1.2013 v ljubljanski Kino Šiška.

Skupina Werefox je danes, 10.1.2013, v digitalni in fizični obliki izdala svoj prvenec I Am Memory v sodelovanju s prekmursko založbo God Bless This Mess Rec. Skupina poslušalcem ponuja možnost, da se sami odločijo ali bodo album kupili za poljubni znesek, ki ga vnesejo pred prenosom, ali bodo album s spleta pretočili zastonj. Odločitev je prepuščena poslušalcem. Ne glede na odločitev, bo vsak poslušalec ob prenosu digitalnega albuma prejel tudi celotni artwork albuma v digitalni obliki. 

Werefox so ob tej priložnosi povedali: "Primarni cilj našega prvenca je ta, da vseh 11 komadov zaokroži med čim več poslušalci, obenem menimo, da bomo s tem načinom izdaje lahko motivirali nove poslušalce. Pridružite se nam!"

Ob digitalni verziji je prav tako dosegljiva fizična različica albuma, ki jo poslušalci lahko kupijo za fiksno ceno preko spleta in v nekaterih glasbi posvečenih trgovinah. 

O albumu, ki velja za enega najbolj težko pričakovanih na domači alter rock sceni, člani Werefox pravijo takole: "Vsi se močno veselimo našega prvega albuma, za katerega iskreno verjamemo, da je najboljši glasbeni izdelek, ki smo se ga člani zasedbe doslej sproducirali. Zadovoljni smo, da nam je v 11-ih iskrenih pesmih uspelo zajeti (rušilno in osvobajajočo) agresijo, žalost, veselje, srečo, ljubezen, obup. To so pač večno aktualna življenjska dejstva, s katerimi se srečujemo, prikazana iz perspektive, ki bi ji lahko rekli "the politics-of-1-on-1"... Upamo, da bomo za že zveste poslušalce, kakor tudi za bodoče, zveneli zrelo, relevantno in kvalitetno.  Predvsem pa si želimo, da bo reakcija na album takšna, da nas bodo ljudje želeli  čimprej slišat v živo in v čim večjem številu prišli na koncerte, kjer Werefox dejansko zvenimo najbolj prepričljivo in imenu primerno"

Album si lahko poslušate, kupite ali pretočite na: http://werefoxband.bandcamp.com/album/i-am-memory. 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav