download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Agropop verjetno največja slovenska turbofolk skupina

Agropop je bila slovenska glasbena skupina, kI jo je v začetku osemdesetih ustanovil Aleš Klinar - Klinči. Skupina je bila ustanovljena leta 1984 razpadla pa leta 2000 po šestnajstih letih delovanja. Ostali člani skupine so bili pevka Barbara Šerbec - Šerbi, kitarist in saksofonist Polde Poljanšek, kitarist Simon Pavlica, bas kitarist Urban Centa in bobnar Dragan Trivič. Prav pevka Barbara Šerbec - Šerbi je bila s svojim baročnim telesom živa maskota skupine.
Danes se bomo spomnili njihove Ti si moj sonček.
Agropop je bila slovenska glasbena skupina, kI jo je v začetku osemdesetih ustanovil Aleš Klinar - Klinči. Skupina je bila ustanovljena leta 1984 razpadla pa leta 2000 po šestnajstih letih delovanja.
Ostali člani skupine so bili pevka Barbara Šerbec - Šerbi, kitarist in saksofonist Polde Poljanšek, kitarist Simon Pavlica, bas kitarist Urban Centa in bobnar Dragan Trivič. Prav pevka Barbara Šerbec - Šerbi je bila s svojim baročnim telesom živa maskota skupine.

Danes se bomo spomnili njihove Ti si moj sonček.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav