download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

zgodovina: MELANHOLIKI

melanholiki13Melanholiki so šestčlanska zasedba, ki je pričela s svojim delovanjem že leta 1981. Po uspehu svoje popevkarske pesmi Anja (o tebi se mi sanja) leta 1986, so se preusmerili v izbrano starejšo glasbo z vseh vetrov, ki jo prirejajo po svojem okusu. Sami pravijo, da so bili in so klubski bend - nekoč so o njih v Studiu City rekli, da so eden od najboljših takih bendov pri nas. Škoda le, da da je pri nas malo klubov.Njihova O Anja, pa je doživela nemalo priredb.

Melanholiki smo šestčlanska zasedba od leta 1981 in še zdaj ne znamo nehati. Po uspehu svoje popevkarske pesmi Anja (o tebi se mi sanja) leta 1986, smo se preusmerili v izbrano starejšo glasbo z vseh vetrov, ki jo prirejamo po svojem okusu. Igramo marsikaj - od pesmi Elvisa Presleyja in Adriana Celentana do popevk Louja Reeda in Franka Zappe, pa tudi svojih imamo nekaj na repertoarju. Že dolgo se imamo za klubski bend - nekoč so o nas na Studiu City rekli, da smo eden od najboljših takih bendov pri nas. Škoda le, da da je pri nas malo klubov. Pri Melanholikih poje in pritiska na klavirske tipke Marko Stabej, kitaro igra Miha Muck, bas Matjaž Zorko, bobne Jaka Vadnjal, klarinet Žiga Arh in saksofon Nejc Bolka. Po izkušnjah sodeč je na našem repertoarju najljubša pesem vsaj polovice obiskovalcev. Ne igramo pa za vsakogar nekaj - naš basovski boben nikoli ne preseže hitrosti 120 udarcev na minuto in klarinet nikoli ne poseže v alpskozabavne višave.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav