download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

A bi? Mi smo poklepetali z Leo Sirk!

Slabo leto nazaj smo se nazadnje pogovarjali z Leo v studiu, ko je bila tik pred izidom njenega singla Song 6. Pred kratkim pa je med poslušalce poslala skladbo A bi? Ti bi!, ki pa počasi napoveduje tudi njen nastop na Slovenki popevki.

Zarolaj.si: Lea nazadnje smo klepetali slabo leto nazaj, preden si izdala skladbo Song 6. Kasneje smo se srečali na predstavitvi videospota za omenjeno skladbo. Če se ustaviva pri sami skladbi Song 6... si zadovoljna z izdelkom?
Lea: Seveda, z izdelkom sem več kot zadovoljna, sploh pa, ker ga lahko s takim veseljem prepevam na nastopih. Najbolj me osreči, ko slišim publiko peti ta čuden refren... Ne glede na to komu nastopam ga ljudje vedno z menoj odpojejo, to je največja sreča :) Odzivi na videospot so bili še lepši. Vsi so se ob njem nasmejali, jaz se pa itak nonstop smejim :)

LEA SIRK - Song 6

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Zarolaj.si: In morali smo čakati skoraj leto dni, da si izdala nov singel. Ni inspiracije, da bi se to dogajalo pogosteje, ni časa, ali je kakšen drug razlog?
Lea:
Grrr, takoj te bom popravila. Ni bilo leto dni, ampak 8 mesecev :) V bistvu sem ta komad izdala še kar hitro, do zdaj me je vedno zaznamoval 1. na leto, letos sem ga pač imela pripravljenega in odlični glasbeniki so ga hitro posneli, tako da smo se najbolj namatrali s snemanjem vokala, ki je v tem komadu tak poseben. 

Zarolaj.si: A bi? Ti bi? Slišati je malo provokativno. Pa je tako?
Lea: 
Sama zgodba niti ni tako provokativna, čeprav se tako sliši. Tekst ima en drugi "keč", bolj to, da nekaj vprašam in takoj zatem tudi sama določim – kar je povezano z mojim karakterjem, ko včasih sogovornika nekaj vprašam, potem si pa sama odgovorim, četudi je njegov/njen odgovor drugačen :)

LEA SIRK - A bi? Ti bi!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Zarolaj.si: Bo A bi? Ti bi! dočakal tudi videospot, ker zna biti zelo zanimiv? ;)
Lea: Okoli tega spota se še vrtimo, čeprav bi moral biti že zunaj. Imam neko fiksno idejo, ki jo bomo realizirali… kdaj? Upam, da čim prej.

leasirk20Zarolaj.si: Jesen pa bo zaznamovana tudi s Slovensko popevko. Tam boš kot solistka prvič, drugače pa ne kajne?
Lea: Ja, letošnjo Slovensko popevko pa res že komaj čakam. Do zdaj imam izkušnje samo s strani backvokalistke. To, da bom stala spredaj in izvajala čisto svojo skladbo…. To pa je to! :)

Zarolaj.si: Še vedno uživaš na naši glasbeni sceni? Poslušaš slovensko glasbo? Do Novega mesta ali kako? ;)
Lea: Seveda poslušam! A ti ne?? :) Ha ha, ne vem od kje naprej... Všeč so mi Štajerci in Primorci, to pa ja! :)

Dodatne informacije

  • Avtor: Matjaž Kosmač
  • Foto: /
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav