download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Banditi s pozivom Take the Streets

Banditi s pozivom Take the Streets
Foto: Zoran Abram
Punk in Idrija. Idrija in punk. Neločljivo povezana že od časov, ko so strune žgali Šund in Kuzle. Glasbena tradicija se uspešno prenaša na mlajše generacije in Zarolaj.si je pred kamero z veseljem povabila dva člana zasedbe Banditi. Leto 2005 se je dobro zavrtelo, ko je nekaj idrijskih mladcev vzelo instrumente v roke in pričelo pisati zgodbo, ki v drugem poglavju danes odstira nov album. Naslov druge plošče, ki so jo pred kratkim izdali pri založbi Nika Records, bi težko bil bolj aktualen – Take The Streets. Skoraj hkrati z albumom bo skupina izdala tudi videospot za singel Walk Away.
(Tudi) o tem, kako je bilo na predstavitvi plošče pred dnevi v Orto baru, smo poklepetali z Blažema, ki sta (zmerno) optimistična, ko beseda nanese na prebujanje slovenske klubske scene. A glavna "zvezda" intervjuja je vendarle čisto in samo – nova plošča. Take The Streets. 
 
Odgovor na vprašanje, ali še vedno velja, da ne moreš biti iz Idrije in NE poslušati punka, dobite čisto ob koncu intervjuja.
 

Video

Dodatne informacije

  • Avtor: Anja Intihar
  • Foto: Zoran Abram
  • Kamera: Matjaž Rejc
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav