download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Intervju s kitaristom skupine Lybra

Skupina Lybra je poslušalcem predstavila že štiri single z naslovom Greva k men, Kadar skupaj sva, Ven iz mesta in naslovno skladbo albuma Jutra. Lybra je prav posebna zasedba, saj so se zavezali k kakovosti glasbe in besedil. Glasbo v prvi vrsti ustvarjajo zaradi ljubezni do nje in stremijo k doseganju lastnega in prepoznavnega zvoka, zato so njihovi poslušalci zelo različni.
Danes predstavljajo novo skladbo, ki nosi naslov Hvala in jo označujejo kot njim najljubšo iz že prej omenjenega albuma Jutra.
Skupina Lybra, ki je poslušalcem s svojega albuma Jutra predstavila že pet singlov z naslovom Greva k men, Kadar skupaj sva, Ven iz mesta, naslovno skladbo albuma Jutra in zadnjo Hvala, se nam je pridružila na klepetu.


Lybra je prav posebna zasedba, saj so se zavezali k kakovosti glasbe in besedil. Glasbo v prvi vrsti ustvarjajo zaradi ljubezni do nje in stremijo k doseganju lastnega in prepoznavnega zvoka, zato so njihovi poslušalci zelo različni.

Z nami se je pogovarjal kitarist Gašper Kržmanc.
Kamera: Matjaž Rejc (Zarolaj.si)

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav