download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

intervju: TV: BIG FOOT MAMA

BFM22
Skupina Big Foot Mama je z razprodanim koncertom v Cvetličarni v četrtek, 20.10.2011, uradno zebeležila izid dvd-ja, ki vsebuje celovečerni dokumentarni film »Tist' dan v tednu«, posnetke z velikega koncerta v Ljubljanskih Križankah maja 2009, izjave režiserjev filma Benjamin produkcije in videospot za skladbo Pot iz trnja.
Big Foot Mama je v Cvetličarni presenetila z ekskluzivno izvedbo nove skladbe Slab spomin, ki s preteklima singloma Pot iz trnja in Umazan dež napoveduje prihajajoči sedmi studijski album, gostom Lovrom Ravbarjem (Leeloojamais), ki je z njimi odigral skladbo Lovro, in zaključkom koncerta, ki ga je tokrat zabeležila akustična izvedba skladbe Matr je mraz.
Koncert, ki ga je publika podprla z nepojmljivim odzivom, je Bigfootom dal samo še dodatnega zagona, da se bodo lotili snemanja novega albuma, ki bo njihov diskografski arhiv zapolnil v letu 2012.
Koncert v Cvetličarni je bil zadnji koncert Big Foot Mame v Ljubljani v letošnjem letu.
Skupina Big Foot Mama je z razprodanim koncertom v Cvetličarni v četrtek, 20.10.2011, uradno zebeležila izid dvd-ja, ki vsebuje celovečerni dokumentarni film Tist' dan v tednu, posnetke z velikega koncerta v Ljubljanskih Križankah maja 2009, izjave režiserjev filma Benjamin produkcije in videospot za skladbo Pot iz trnja. 


Ob tej priložnosti je Anja Intihar pred mikrofon povabila člana zasedbe Big Foot Mama in ju povprašala o prvih občutkih po koncertu ter načrtih za prihodnje.
Kamera: Matjaž Rejc (Zarolaj.si)
Foto: Zoran Abram (Zarolaj.si) {yoogallery src=[/images/stories/koncerti/bfm_cvet/inte]}  
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav