download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tinkara Kovač ob predstavitvi albuma Rastemo

Tinkara Kovač ob predstavitvi albuma Rastemo
Foto: Zoran Abram
Predstavitev albuma 'RASTEMO' je navdušila v živo in od blizu!
Včeraj zvečer je v Klubu Cankarjevega doma v intimnem vzdušju potekala predstavitev novega albuma Tinkare Kovač 'Rastemo', ki je pri založbi Dallas izšel septembra letos.
Predstavitev oziroma predstavitveni koncert je potekal v glasbeno-pogovorni kombinaciji; najprej je Tinkara skupaj s svojo spremljevalno zasedbo vse zbrane popeljala skozi skladbe z aktualnega  albuma 'Rastemo', v drugem delu pa je lepo število novinarjev, fotografov in obiskovalcev prisluhnilo še njenim starejšim uspešnicam. Pogovorni del večera je vodil Jure Longyka, ki je skozi zanimive pogovore s soustvarjalci albuma 'Rastemo' občinstvu predstavil projekt malce bolj poglobljeno.
Med obema sklopoma včerajšnega koncerta pa smo si na platnu lahko premierno ogledali video spot za aktualni single 'Je to res', ki ga je režiral Valerij Zupan. Poleg Tinkare sta v spotu nastopila še Darko Đurič in Indira Fajič.
Na album 'Rastemo' je enajst 'preoblečenih' ex-yu uspešnic ter izjemni aranžmaji Iztoka Turka in Tinkare Kovač, ki nas popeljejo nekaj desetletij nazaj, odličen vokal in ženstvena interpretacija pa skladbe ovijeta v povsem novo podobo.
Na radijskih postajah a lahko slišite že štiri single 'En majhen poljub', 'Senca', odlična predelava Bajaginega hita 'Ti se ljubiš' ter aktualni 'Je to res'.  Vse skladbe so poslušalci zelo dobro sprejeli, kar kaže tudi stalna prisotnost na glasbenih lestvicah širom Slovenije.
V sredo zvečer je v Klubu Cankarjevega doma v intimnem vzdušju potekala predstavitev novega albuma Tinkare Kovač Rastemo, ki je pri založbi Dallas izšel septembra letos.

Predstavitev oziroma predstavitveni koncert je potekal v glasbeno-pogovorni kombinaciji; najprej je Tinkara skupaj s svojo spremljevalno zasedbo vse zbrane popeljala skozi skladbe z aktualnega  albuma Rastemo, v drugem delu pa je lepo število novinarjev, fotografov in obiskovalcev prisluhnilo še njenim starejšim uspešnicam. Pogovorni del večera je vodil Jure Longyka, ki je skozi zanimive pogovore s soustvarjalci albuma Rastemo občinstvu predstavil projekt malce bolj poglobljeno.

Na album Rastemo je enajst preoblečenih ex-yu uspešnic ter izjemni aranžmaji Iztoka Turka in Tinkare Kovač, ki nas popeljejo nekaj desetletij nazaj, odličen vokal in ženstvena interpretacija pa skladbe ovijeta v povsem novo podobo.

Po predstavitvi smo Tinkaro Kovač povabili tudi pred mikrofon. Več v prispevku.

Video

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Zoran Abram
  • Kamera: Matjaž Rejc
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav