download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Vesna Zornik pred našo kamero

Vesna Zornik pred našo kamero
Foto: Matjaž Rejc
Vesna Zornik se s skupino TangoApasionada po dveh letih vrača na ljubljansko koncertno prizorišče, natančneje s SiTi teater.
V sodelovanju z organizatorjem vam podarjamo 2 x 1 vstopnico za dogodek "SiTi za dobro musko: VESNA ZORNIK - TangoApasionada", ki bo v sredo, 21. novembra ob 20.00 v ljubljanskem SiTi Teatru. Nagradno vprašanje: Kako se imenuje slovenska etno zasedba, kjer se je kot pevka proslavila Vesna Zornik?
V sodelovanju z organizatorjem vam podarjamo 2 x 1 vstopnico za dogodek SiTi za dobro musko: Vesna Zornik - TangoApasionada, ki bo v sredo, 21. novembra ob 20.00 v ljubljanskem SiTi Teatru.
Vesna Zornik se je s skupino TangoApasionada po dveh letih vrnila na ljubljansko koncertno prizorišče, natančneje s SiTi teater. V sklopu dogodkov SiTi za dobro musko se je odvil magičen koncertni večer v razprodani dvorani.
Ob tej priložnosti je Anja Intihar Vesno povabila tudi pred mikrofon Spletne revije Zarolaj.si in nastal je ta simpatičen pogovor.

Video

Dodatne informacije

  • Avtor: Anja Intihar
  • Foto: Matjaž Rejc
  • Kamera: Matjaž Rejc
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav