download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Videointervju z Evo Breznikar, članico zasedbe Evil Eve

Videointervju z Evo Breznikar, članico zasedbe Evil Eve
Foto: Marko Ocepek
Evil Eve se bo na kompilaciji Imamo dobro glasbo 011 predstavila s singlom Ne bi, hvala. Pesem se je na razpisu Vala 202 uvrstila med 15 izbranih skladb, te pa bodo na albumu izdane 29. novembra letos. In če je ob rezultatih razpisa s strani Evil Eve padla obljuba, da bomo lahko zelo kmalu slišali, kako vse skupaj zveni, se je zasedba potrudila in pripravila prvi single za pokušino že zdaj.
Tako prvi single nosi naslov Nisem dobra vila. S tem pa se Evil Eve končno predstavlja v še glasbeni podobi in razkriva rdečo nit svojega nadaljnjega ustvarjanja.  Nisem dobra vila je ena izmed desetih novih pesmi, ki bodo svoje mesto našle na albumu skupine.
Evil Eve,  ki se bo na kompilaciji Imamo dobro glasbo 011 predstavila s singlom Ne bi, hvala, nem je še pred tem s singlom Nisem dobra vila. S tem pa se Evil Eve končno predstavlja v še glasbeni podobi in razkriva rdečo nit svojega nadaljnjega ustvarjanja.  Nisem dobra vila je ena izmed desetih novih pesmi, ki bodo svoje mesto našle na albumu skupine.


Na klepet pred kamero smo povabili Evo Breznikar in Mateja Selana, ki sta nam zaupala več o zasedbi in njihovih načrtih.

Kamera: Matjaž Rejc (Zarolaj.si) 
Tako prvi single nosi naslov Nisem dobra vila. S tem pa se Evil Eve končno predstavlja v še glasbeni podobi in razkriva rdečo nit svojega nadaljnjega ustvarjanja.  Nisem dobra vila je ena izmed desetih novih pesmi, ki bodo svoje mesto našle na albumu skupin

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav