download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

12. Žur z razlogom v parku Tivoli

12. Žur z razlogom v parku Tivoli
Foto: Žiga Intihar
Kot je že v navadi, bo ljubljanski park Tivoli zadnjo soboto v avgustu gostil tradicionalni, letos že 12. Žur z razlogom. Od 16. ure naprej boste lahko za dobrodelni en evro zaplesali z enim najboljših in najbolj priljubljenih didžejev na svetu. 
Sedemurni Umekov set bo letos poseben tudi zato, ker ga bo izkoristil za slovo od domačega občinstva pred jesensko selitvijo v ZDA, kot vedno pa bo epski set izkoristil tudi za predstavitev najbolj vročih zvokov, ki razgibavajo letošnje poletje in bodo polnili plesišča še globoko v zimsko sezono.
 
Ideje z razlogom. Podobno kot lani, bo prejemnik zbranih sredstev tudi letos ideja ene od nevladnih organizacij, ki jo bodo med prijavljenimi projekti izbrali mladi z glasovanjem na www.orto.si/zurzrazlogom. V lanskem razpisu Mladi za mlade je največ glasov prejela akcija Služba me ne išče zavoda Nefiks. V okviru te pobude so vzpostavili zaposlitvene klube za mlade v Ljubljani, Mariboru, Zagorju, Kopru in Novi Gorici in kar 12 udeležencem klubov je uspelo najti zaposlitev. Letos so se v finale prebili Hiša SRCe – Hiša rešitev za mlade, Orto huda soba / Orto hud flet, PKP Pogumni. Kreativni. Podjetni., Pripravniki, S project in Z Otoka v svet. Glasovanje še teče, prejemnik sredstev pa bo razglašen na 12. Žuru z razlogom.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Park Tivoli, Ljubljana
  • Kdaj?: 31. avgust 2013, 16:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav