download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

ACCA / DACCA, AC/DC tribute band v Ljubljani

"Če ne morete na AC/DC, potem pojdite na ACCA/DACCA!'' Se glasi slogan najbolj znane AC/DC tribute skupine, ki prihaja iz Avstralije. Je najboljši AC/DC tribute band, ki ga boste lahko doživeli na slovenskih tleh. Nastopili bodo v petek, 31. maja ob 21. uri v pokritem poletnem avditoriju GR.
Skupina koncertira po celem svetu, od Japonske, Kanade do Evrope, premierno pa se bodo ustavili tudi v Sloveniji. Spektakularen nastop skupine traja dobri dve uri, repertoar pa obsega največje hite skupine AC/DC: Dirty Deeds, T.N.T., Highway to Hell, The Jack, Rosie, Thunderstruck', in mnoge druge. Njihovi nastopi so vrhunsko izvedeni, 25.000 voltov zvoka in neverjetna osvetlitev pa pričara nepozabno vzdušje.
 
Avstralski AC/DC tribute band je leta 2000 ustanovil Larry Attard, ki je odraščal ob glasbi skupine AC/DC. Larryjev glas je neverjetno podoben glasu vodilnega pevca originalne skupine AC/DC in ko je skupino zapustil glavni vokal, Brian Johnson, sta se člana skupine AC/DC George  Young in Harry Vander srečala z Larryjem, vendar do sodelovanja žal ni prišlo. 
 
Ustanovitev tribute skupine je bila zadnja Larryjeva misel, vendar je, ob prigovarjanju glasbenikov iz njegove skupine, padla odločitev in nastal je najboljši AC/DC tribute band ACCA/DACCA. Glede na odlične rezultate je bila odločitev pravilna!
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: ACCA/DACCA
  • Kje?: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
  • Kdaj?: 31. maj 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav