download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Adi Smolar in Mestni postopači v Orto baru

Dobro leto nazaj je izšel novi album priljubljenega slovenskega kantavtorja Adija Smolarja. Album se je že v prvem tednu povzpel med najbolj poslušane v Sloveniji! Ploščo z 10 skladbami je posnel v studiu Činč v Ljubljani z svojimi zvestimi Mestnimi postopači.
Pesmi nam ponujajo pester pogled v našo vsakdanjost v stilu Adija Smolarja, ki je znan po tem, da zna tudi o resnih stvareh peti na šaljiv način, zato nam tudi na novem albumu postreže z zanimivimi in aktualnimi temami; Opozicija, Prijateljstvo, Ljubezen & zvestoba, Če te ena noče, te pa druga hoče, Bavbav, Ne gre, ne gre, Življenje se konča,… so naslovi novih pesmi.
 
Njegove pesmi Bog ne daj da bi crknu televizor,Je treba delat, Naš svet se pa vrti, Zlo počas, Naprilagojen, Saj te prime pa te mine, Radi se imejte, Dvajset ljubic, Ko sem bil mlad, Ljubim jo, Daleč daleč je za naju pomlad in še mnoge druge so že skoraj ponarodele in jih z Adijom na koncertih prepevajo od nekajletnih otrok pa vse do njihovih babic in dedkov. Adi je v svoji dolgi karieri izdal 13 studijskih albumov, je velik ljubitelj otrok in čiste resnice brez ovinkarjenja.
 
Sam zase pa pravi da je večno mlad in da ima za človeka svojih let trapasto frizuro!
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Adi Smolar in Mestni postopači
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 30. marec 2012, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav