download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Akustična Siddharta s simfoniki v Cankarjevemu domu

Akustična Siddharta s simfoniki v Cankarjevemu domu
Foto: Stane Sršen
13. septembra bo minilo 10 let od neponovljivega koncertnega spektakla, ko je Siddharta razprodala Plečnikov stadion za Bežigradom ter s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in 70 plesalci navdušila več kot 30.000 glavo množico.
Siddharta je sicer že leto prej prvič sodelovala s Simfoniki in dirigentom Davidom de Villersom, ko se jim je ob obletnici Vala 202 pri dveh skladbah pridružila na odru Križank. Zaradi odlične kemije in navdušenja, tako občinstva kot glasbenikov, se je porodila ideja o skupnem projektu, ki je luč sveta ugledal leta 2003. Koncert za Bežigradom je bil eden največjih in najbolj pričakovanih glasbenih dogodkov tega leta, do danes pa ga še ni uspelo preseči nobenemu slovenskemu glasbeniku.
 
Siddharta bo ob tej obletnici ponovno združila moči s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in 17. junija pripravila akustični koncert v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma ter tako obeležila 10 let tega izjemnega glasbenega dogodka. 
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Siddharta
  • Kje?: Cankarjev dom, Ljubljana
  • Kdaj?: 17. junij 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav