download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Akustični trio Muff v Zlatem zobu

Pevka Senidah, kitarist Tadej Košir in bobnar Dorian Granda so akustični trio zasedbe Muff.

Glasbo ene najobetavnejših slovenskih skupin bi lahko opisali kot soul-pop-rock, morda v slogu Alicie Keys, ki je ena od pevkinih vzornic. Najbolj poslušana skupina leta 2012 velja za eno največjih glasbenih senzacij domače glasbene scene saj so vrhunska fuzija popa, rocka in odličnega vokala pevke Senidah.

Večina skupino Muff, ki je dobila ime po krznenem pokrivalu za gretje rok, saj njeni člani upajo, da bo njihova glasba pogrela srca poslušalcev prav tako, kot je včasih Muff pogrel roke njegovih uporabnikov, pozna po pesmih z naslovom Naj sije v očeh, Ti daješ, Povej mi in Tvoje moje.

Nežni in igrivi ritmi njihovih skladb ter globoka in čustvena besedila so zasvojili srca poslušalcev ter jih lansirali med trenutno najbolj popularne izvajalce na domači glasbeni sceni. Pevka se ponaša z markantnim vokalom; s svojo interpretacijo čistega in prodornega glasu odpoje vse čutno in prepričljivo.

Z nalezljivo akustično kitaro, čutnim glasom pevke in lahkotnim ritmom vas bo Akustični trio Muff sprehodil po svetu igrivosti in nežnosti v sproščenem vzdušju Etno Kluba Zlati zob.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Akustični trio Muff
  • Kje?: Zlati zob, Ljubljana
  • Kdaj?: 16. februar 2012, 20:30
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav