download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Alternativni koncert Break the silence v Celju postal tradicija

Klub študentov občine Celje (KŠOC) prireja v petek, 29. marca 2013 že peti koncert Break the silence. Alternativni dogodek, ki je postal v Celju že tradicionalen, se bo odvijal v dvorani Celjskega mladinskega centra od 21. ure dalje. Tišino bodo tokrat razbijale hardcore/metal skupine Before the murder, What matters most in Hand in mine.
KŠOC s projektom Break the silence podpira metal kot kvalitetno alternativno glasbo in želi pokazati, da je ta zvrsti med mladimi popularna. "Koncerti Break the silence so vedno dobro obiskani, odziv obiskovalcev je pozitiven, neuveljavljene glasbene skupine pa dobijo priložnost, da se predstavijo celjski publiki", pravi Denis Juren, vodja projekta. 
 
"Vedno nam je zakon priti v Celje, ker se nabere dosti ljudi in so res zakon koncerti. Mislim, da je Celje ena izmed najboljših destinacij za to zvrst glasbe v Sloveniji," je v intervjuju za portal mladismo.si povedala skupina Before the murder.
 
"To je naš prvi koncert v Celju in glede na sloves dogodka Break The Silence vsekakor upamo, da tudi ne zadnji," pravijo člani skupine Hand in mine.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Celjski mladinski center, Celje
  • Kdaj?: 29. marec 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav