download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Avtomobili po 25. letih zopet v Tolminu

Novogoriški Avtomobili veljajo za eno najbolj plodnih, izvirnih in prepoznavnih rock skupin na Slovenskem. Na bogati tridesetletni glasbeni poti so nanizali kar osem avtorskih studijskih albumov, s katerih še danes presenetljivo sveže in brezčasno zveni zajeten zalogaj velikih uspešnic, kot so Argentina, Ona nosi uniformu, Skozi leta, V mrzlih dvoranah, Pot domov, Hvala za pisma, Ljubezen ne stanuje tu, Enakonočje, Sama, Gospodar, če naštejemo le nekatere. Njihova ustvarjalna moč z leti še zdaleč ne usiha, saj so letos posneli deveti studijski album “Pozna pomlad”.
Od zadnjega koncerta legendarne skupine Avtomobili v Tolminu je minilo že 25 let! Koncert obeta vrsto starih, nepozabnih uspešnic in predstavitev skladb z novega albuma.
Novogoriški Avtomobili veljajo za eno najbolj plodnih, izvirnih in prepoznavnih rock skupin na Slovenskem.
Na bogati tridesetletni glasbeni poti so nanizali kar osem avtorskih studijskih albumov, s katerih še danes presenetljivo sveže in brezčasno zveni zajeten zalogaj velikih uspešnic, kot so Argentina, Ona nosi uniformu, Skozi leta, V mrzlih dvoranah, Pot domov, Hvala za pisma, Ljubezen ne stanuje tu, Enakonočje, Sama, Gospodar, če naštejemo le nekatere. Njihova ustvarjalna moč z leti še zdaleč ne usiha, saj so letos posneli deveti studijski album Pozna pomlad.
 
Od zadnjega koncerta legendarne skupine Avtomobili v Tolminu je minilo že 25 let! Koncert obeta vrsto starih, nepozabnih uspešnic in predstavitev skladb z novega albuma.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Avtomobili
  • Kje?: Tolmin
  • Kdaj?: 22. december 2012; 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav