download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Avven ponovno na tujih odrih

Avven ponovno na tujih odrih
Foto: Nejc Hötzl

Vse bolj uspešna domača skupina Avven se ponovno odpravlja v tujino. Tokrat jih je k sodelovanju na njihovi turneji povabila finska zasedba Korpiklaani. Z njihovo agencijo so se uspeli dogovoriti za koncerte v Mariboru, Bratislavi ter v Budimpešti, kasneje pa se Avven odpravljajo še na samostojna koncerta v Pragi ter Brnu.

Na omenjeni turneji pa jih najverjetneje ne bo spremljala njihova violinistka Barbara, saj so takoj po novem letu sporazumno prekinili sodelovanje. Barbara se v tem trenutku želi posvetiti družini in samostojni glasbeni poti, band pa usmerja vse sile v kreiranje skupne prihodnosti.

V zadnjih mesecih je ves njihov čas namenjen snovanju novega albuma, ki obeta nov, svež zvok. Album EOS bo izšel predvidoma v jeseni, že poleti pa boste lahko Avven v živo ujeli tudi na večih slovenskih festivalih. Fantom lahko zaželite srečo na njihovi uradni Facebook strani, kjer najdete tudi vse datume in lokacije njihovih prihodnjih koncertov!

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav