download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Bajaga z velikim koncertom prihaja v Halo Tivoli

Ex-yu legenda Momčilo Bajagić – Bajaga se skupaj s svojimi inštruktorji po dolgem času vrača v Ljubljano! Pred dvema letoma je navdušil zbrane v enem izmed ljubljanskih klubov, tokrat pa se v prestolnico vrača v vsem svojem sijaju in napoveduje veliki koncert v dvorani pod Rožnikom. Bajaga bo tretji četrtek v decembru predstavil skladbe z novega albuma albuma 'Daljina, dim i prašina', seveda pa večer ne bo minil brez večnih hitov, kot so 'Zažmuri', 'Tišina', 'Ti se ljubiš', 'Plavi safir', 'Moji drugovi', 'Dobro jutro džezeri'  idr. Srbski rock zvezdnik je namreč eden redkih ex-yu izvajalcev, ki so v bivši Jugi navduševali različne generacije in v vseh takrat skupnih državah navdušujejo še danes!
'Daljina, dim i prašina' je Bajagin nov, težko pričakovani album, saj je od izida zadnjega albuma minilo kar dolgih sedem let. Oboževalci so nestrpno pričakovali nove skladbe, nove stihe in jih dočakali julija letos, ko je pri založbi Dallas izšel album 'Daljina, dim i prašina'. Na novem izdelku je devet povsem novih avtorskih skladb, med njimi tudi novejši uspešnici 'Vreme' in 'Ako treba da je kraj', ki ju lahko slišite tudi na naših radijskih postajah.
Bajaga pa je ob izidu albuma za vse svoje oboževalce pripravil posebno presenečenje. Skupaj z albumom je namreč izšla tudi zbirka pesmi 'Vodič kroz snove', ki na 126 straneh poleg pesmi vsebuje številne fotografije Bajage in njegove skupine, beležko o avtorju ter predgovore novinarja in publicista Petra Pece Popovića, dramskega pisca Dušana Kovačevća in književnega kritika Aleksandra Jerkova.
Ex-yu legenda Momčilo Bajagić – Bajaga se skupaj s svojimi inštruktorji po dolgem času vrača v Ljubljano! Pred dvema letoma je navdušil zbrane v enem izmed ljubljanskih klubov, tokrat pa se v prestolnico vrača v vsem svojem sijaju in napoveduje veliki koncert v dvorani pod Rožnikom.
Bajaga bo tretji četrtek v decembru predstavil skladbe z novega albuma albuma Daljina, dim i prašina, seveda pa večer ne bo minil brez večnih hitov, kot so Zažmuri, Tišina, Ti se ljubiš, Plavi safir, Moji drugovi, Dobro jutro džezeri  idr. Srbski rock zvezdnik je namreč eden redkih ex-yu izvajalcev, ki so v bivši Jugi navduševali različne generacije in v vseh takrat skupnih državah navdušujejo še danes!

Daljina, dim i prašina je Bajagin nov, težko pričakovani album, saj je od izida zadnjega albuma minilo kar dolgih sedem let. Oboževalci so nestrpno pričakovali nove skladbe, nove stihe in jih dočakali julija letos, ko je pri založbi Dallas izšel album Daljina, dim i prašina. Na novem izdelku je devet povsem novih avtorskih skladb, med njimi tudi novejši uspešnici Vreme in Ako treba da je kraj, ki ju lahko slišite tudi na naših radijskih postajah.

Bajaga pa je ob izidu albuma za vse svoje oboževalce pripravil posebno presenečenje. Skupaj z albumom je namreč izšla tudi zbirka pesmi Vodič kroz snove, ki na 126 straneh poleg pesmi vsebuje številne fotografije Bajage in njegove skupine, beležko o avtorju ter predgovore novinarja in publicista Petra Pece Popovića, dramskega pisca Dušana Kovačevća in književnega kritika Aleksandra Jerkova.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Bajaga
  • Kje?: Hala Tivoli, Ljubljana
  • Kdaj?: 20. december 2012
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav