download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Beltek po letu premora znova v Sloveniji

Potem ko je letos že nastopil na Ultrinih festivalih v Buenos Airesu, Čilu in Miamiju ter po več kot enoletni odsotnosti iz domačih glasbenih aren, se Beltek 16. maja vrača domov kot gostitelj edinega uradnega ogrevanja za regionalni glasbeni spektakel leta v Sloveniji - Ultra Europe countdown v klubu Cirkus! 
Izbor nosilca zabave ni naključje, Beltekov hit Party voice, ki je izšel pri založbi Steva Aokija, je bil lani official track for Ultra Music remix competition in s tem himna enega največjih elektronskih festivalov na svetu. Beltek bo seveda nastopil tudi na prvem festivalu Ultra Europe, ki se bo med 12. in 14. julijem odvijal v Splitu in mondenem Hvaru.
 
Ob Belteku in domači podpori v dveh arenah boste lahko v Cirkusu izkusili pravo Ultra festivalsko vzdušje: na ogled bo film Can You feel It, posnet na festivalu Ultra Music v Miamiju, z nekaj sreče boste odšli domov v originalni Ultra majčki in s kupom uradnih darilc, žur bodo pobarvae Ultra plesalke in hostese, mala svetleča presenečenja, ujeli pa boste lahko tudi nekaj vstopnic za festival Ultra Europe v Splitu. Če ste vstopnico za festval UE že kupili, imate ob predložitvi brezplačen vstop na UE Countdown.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Cirkus, Ljubljana
  • Kdaj?: 16. maj 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav