download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Big band DOM prvič s projektom Od Balkana do Amerike

Braco Doblekar, član glasbenih skupin September in Hazard, s katerima je objadral domala ves svet, je 2002 ustanovil Big band DOM (Dobrepoljski orkester mladih). Umetniški vodja in dirigent orkestra je Doblekar, mojster saksofona, tolkal in odličen vokalist. Poseben poudarek dajejo avtorski glasbi, ki jo ustvarja prav Braco.
Big Band DOM so enotni in uigrani, piko na i pa doda nadarjena Nina Strnad, katere žametni glas je res izvrsten za petje sanjavih džezovskih besedil. Nina Strnad je namreč ena najobetavnejših mladih slovenskih jazz vokalistk.
 
Tokrat se bodo Big Band DOM s solistko Nino Strnad prvič pri nas predstavili z novim projektom, glasbenim popotovanjem Od Balkana do Amerike. 
 
V prvem delu nas bo glasba vodila čez balkanske griče in Srednjo Evropo proti zahodu, kjer bomo začutili kulturno pestrost naše stare celine. V nadaljevanju se nam obeta kulturni preskok do Južne in Severne Amerike, ki doda dogodku poseben naboj, ki ga še dolgo ne boste pozabili.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Big band DOM
  • Kje?: Zlati zob, Ljubljana
  • Kdaj?: 16. maj 2013, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav