download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Big Foot Mama in Billysi na KKŠ Winter fest & Vsi na ŠKIs

Klub koroških študentov ter Zveza Škis to soboto, 23. februarja 2013, organizirata že tradicionalni dogodek na Kopah, imenovan KKŠ Winter fest & Vsi na ŠKIs. V jutranjih in dopoldanskih urah se bo odvijalo animirano, zabavno ter adrenalinsko dnevno dogajanje, ko pa se bodo na prizorišče spustili žarometi, lahko obiskovalci pričakujejo odličen koncertni del dogodka!

Zaradi tradicionalnosti ter priljubljenosti največje zabave na snegu organizatorji pričakujejo številčno udeležbo ter odmevno dogajanje ob začetku poletnega študijskega obdobja.

Zopet sta moči združila lokalni študentski klub, Klub koroških študentov (KKŠ) ter Zveza študentskih klubov Slovenije, ŠKIS. Po pozitivnem odzivu v lanskem letu tudi letos prihajajoči vikend na Kopah pripravljajo veliko zabavo na snegu, imenovano KKŠ Winter fest & Vsi na ŠkIs.

Pestro dnevno dogajanje bo postreglo s smučarskimi tečaji, tečaji bordanja, testom smučarske opreme, smučarskimi skoki ter seveda smučarsko tekmo med študentskimi klubi. Manjkali ne bodo niti snowbike-i, paintball na snegu ter animacija z DJ Joshy-jem. 

Večerni koncertni del tokrat pripada Big Foot Mami, eni najbolj uveljavljenih ter priljubljenih skupin na slovenskih tleh, pa skupini Billysi, koroškim zabavljačem Farty Animals ter DJ Ney-ju. "S pestrim dnevnim športnim dogajanjem ter odličnimi koncerti zvečer smo uspeli oblikovati še en KKŠ Winter fest & Vsi na ŠKIs in prepričani smo, da obiskovalce tudi letos ne pustimo ravnodušne. Kope so že same po sebi idilična lokacija, s celodnevnim dogajanjem in z mnogimi obiskovalci iz cele Slovenije pa bodo gotovo samosvoja atrakcija. Poskrbeli smo tudi za prevoz na smučišče in nazaj v dolino, zapolnjene so že vse kapacitete za prenočišče … Obeta se nam zares raznoliko dogajanje z zabavo na snegu," sta misli o dogodku strnili vodji projekta Tina Šumnik ter Štefan Grašič.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Kope
  • Kdaj?: 23. februar 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav