download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Bossa de Novo v SiTi Teatru

V petek, 7.3. ob 20h bomo v SiTi Teatru BTC v okviru cikla SiTi za dobro musko gostili vrhunske instrumentaliste in skladatelje ter bossanovistične absolutiste Bossa de Novo. 
Edina slovenska jazzovska zasedba, ki se ukvarja z brazilskimi glasbenimi izrazi. V ospredju njenega zanimanja je baladni jazz, bossa nova, zmes afrobrazilskih glasbenih tradicij in cool jazza z zahodne ameriške obale. Med bossanovami se lotevajo takšnih, ki jih danes malokdo pozna, med njihovimi priredbami slovenskih pesmi pa najdemo tudi avtorje, ki so naredili zgodovino slovenske glasbe, pa jih danes malokdo posluša. 
 
Koncert ob mednarodnem dnevu žensk je priložnost, da v živo slišite sveže skladbe s tretje plošče Quinta essência, ki je nedavno izšla ob deseti obletnici ustvarjanja skupine! Posebna gosta bosta Mateja Koležnik in Hugo Šekoranja. Svet je poln glasbe, ki samo čaka, da se bo usedla v nasladno razpoloženo uho - z njo obiščimo kraje in čase, ki so nam večno pri srcu. 
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Bossa de Novo
  • Kje?: SiTi Teater, Ljubljana
  • Kdaj?: 7. marec 2014, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav