download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

CoverLover koncertni september zaključujejo v Cirkusu

CoverLover, ki poleg svojstvenega preigravanja tujih pesmi ustvarjajo tudi avtorsko glasbo, so septembra navduševali po različnih koncertnih prizoriščih. Število njihovih oboževalcev se tako širi z glasbeno hitrostjo, saj so z devetimi koncerti v enem mesecu zagotovo ena najbolj vročih in aktivnih zasedb pri nas.
Zaradi sodelovanja z Zoranom Predinom pri ustvarjanju uradne himne letošnjega Evropskega prvenstva v košarki, pa jih je spoznala tudi mednarodna športna javnost.
 
S koncertnimi nastopi so navduševali tisoče motoristov iz vseh koncev sveta na največjem moto zboru Faaker See, številne najstnike na prireditvi Ritem mladosti, navijače iz cele Evrope s koncerti na različnih košarkarskih prizoriščih (Jesenice, Stožice, Kongresni trg), adrenalinske navdušence na tolminskem Soča Outdoor Festivalu ter slovenske zamejce v Avstriji.
 
Septembrski cirkus pa se bo končal, kot se spodobi - v Cirkusu, 28. septembra, z žurerskim večerom s preigravanjem svetovnih uspešnic v CoverLover aranžmajih in lastnih avtorskih pesmi!
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: CoverLover
  • Kje?: Cirkus, Ljubljana
  • Kdaj?: 28. september 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav