download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dan 202 s Tabuji

Val 202 pod znamko Dan 202 v četrtek, 12. junija, v Križankah nadaljuje tradicijo kakovostnih koncertov domačih izvajalcev. 
Za razliko od dogodka izpred dveh let, ki so ga pripravili z izvrstnimi Elevators v sodelovanju z različnimi domačimi izvajalci, ter nadgradili s koncertom Keane, se letos vračajo k novi stari drugačnosti. 
 
K sodelovanju so namreč ponovno povabili Simfonični orkester RTV Slovenija, ki ga bo tokrat vodil Rok Golob, nosilna glasbena skupina pa bo Tabu. Del programa bo izvedla skupaj s simfoniki, del sama, del z nepričakovanimi gosti (tudi z Nino Vodopivec, prvotno pevko, ki je s svojo energičnostjo in karizmo pomembno zaznamovala skupino Tabu) vse skupaj pa še neslišano, nevideno, nenavadno in drugačno. 
 
Tabu so kolektiv, ki se je z mnogimi uspešnicami usidral v kolektivni glasbeni spomin Slovencev. Dobra vila, Tabu, Lahko sem srce, Divje, Ocean, Angel, 42, Oblak za dva, Poljubljena, Hvala za ribe ... so samo nekatere skladbe, ki so se že zapisale v zgodovino slovenske popularne glasbe. 
 
Letos mineva 15 let njihovega bogatega ustvarjanja, ko doživljajo novo obdobje, katerega eden vrhuncev bo zagotovo tudi Dan 202 v Križankah.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Tabu
  • Kje?: Križanke, Ljubljana
  • Kdaj?: 12. junij 2014
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav