download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

ODPOVEDANO: Deep Purple in Gibonni skupaj na Kongresnem trgu

ODPOVEDANO: Deep Purple in Gibonni skupaj na Kongresnem trgu
Foto: Jim Rakete
Do največjega open air spektakla na Kongresnem trgu v Ljubljani nas loči le še slab mesec in pol!
Legendarna skupina Deep Purple se trenutno mudi na evropskih odrih v sklopu turneje Now What?! , največji hrvaški glasbenik Gibonni pa je na dobrodelnem koncertu Preplavimo trg za pomoč žtvam poplav ponudil le delček vznemirjenja, ki ga bo moč čutiti na Kongresnem trgu 16. julija.
 
Deep Purple, ki so bili skupaj z Led Zeppelin in Black Sabbath okronani za »NEsveto trojico hard rocka in heavy metala«, seveda ne počivajo na lovorikah.
 
Pri založbi Universal Records so 19. maja  izdali na novo masteriziran kultni album »Made in Japan«, ki so ga posneli v treh poletnih nočeh daljnega leta 1972 na Japonskem.
 
Gibonni je pred kratkim posnel priredbo skladbe She said v duetu z italijanskim pevcem Danilom Saccom ter izdal dokumentarec z naslovom Fragmenti, ki ga je posvetil svojim oboževalcem. Na portalu Youtube je bil objavljen 19. maja, na isti datum, kot so njegovi rock idoli izdali ekskluzivno novo verzijo albuma, ki je zaznamovala njegovo glasbeno pot.  Ali je to naključje ali usoda, se odločite sami.
 
Dejstvo pa je, da si bodo Deep Purple in Gibonni v sredo, 16. julija delili veliki oder na Kongresnem trgu.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Kongresni trg, Ljubljana
  • Kdaj?: 16. julij 2014
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav