download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dežurni krivci s prvim promocijskim koncertom ob izidu plošče

Plošča Prleška gruntrock skupina Dežurni krivci napoveduje tudi prvi uradni promocijski koncert ob izidu nove 4. plošče Fakti pri prekmurski založbi God Bless This Mess records. Napovedani gostje Werefox so svoj nastop zaradi bolezni odpovedali, zato so kot zamenjava vskočili lendavski stoner rockerji Eyecontact, v katerih igrajo tudi člani legendarnih Khons.

Plošča je že od 15.2. na voljo v digitalni verziji kot free download z domače strani benda www.dezurni-krivci.com, prav tako pa bo dosegljiva fizična različica albuma na promocijskem in vseh nadaljnjih koncertih.

Pesmi na plošči so uglasbitve dvanajstih tekstov iz omenjene zbirke. Dežurni krivci prihajajo z novo ploščo v osnovi v nespremenjeni zasedbi (Leon Štrakl, Igor Ketiš, Tomas Tibaut, Marko Čuš), le da je instrumental tokrat klasični trio bobni, bas in ena kitara. Druga kitara, doslej sicer stalnica v zasedbi, je bila žrtvovana v prid večji svobodi vokalnega izraza. V živo bo na koncertih zasedba razširjena, saj bo live nastop podkrepljen z video projekcijo, ki nastaja z umetniki iz kroga založbe GBTM, Matejem Kolmankom, Gregorjem Purgajem in Dominikom Frasom. Projekcija s predpripravljenim materialom bo v živo producirana - iz odra, izpod prstov Mateja Kolmanka. Omeniti je treba tudi, da je pred kratkim s skupino pričel sodelovati izkušeni tonski mojster Štefan Kovač - Pipi, ki skrbi za brezhiben zvok skupine na koncertih.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Dežurni krivci
  • Kje?: Klub Jama, Sv. Jurij ob Ščavnici
  • Kdaj?: 1. marec 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav