download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Društvo mrtvih pesnikov z jagodnim izborom na Orto festu

Društvo mrtvih pesnikov z jagodnim izborom na Orto festu
Foto: Alan Orlic Belsak
V sklopu promocije aktualnega singla Nebo nad Berlinom in albuma Krog skupina Društvo mrtvih pesnikov 24. aprila prihaja v ljubljanski Orto bar kot gostja letošnjega Orto festa. 
Na koncertu prekaljenih glasbenih mačkov boste lahko srkali jagodni izbor skladb iz njihove več kot dvajsetletne zgodovine in šestih avtorskih albumov. Ti si vse, Naftalin, 25, Rabm, Komu zvoni, Me že ma da bi te so le delček glasbenega mozaika Društva mrtvih pesnikov, ki na portalu Youtube šteje skoraj 2 milijona ogledov. 
 
Da so Mrtvi pesniki kot vino – starejši kot so, boljši so – je dejstvo, ki ga lahko potrdi vsak, ki je bil na katerem od njihovih nastopov v zadnjem času. Alan Vitezič, vokal, kitara, Peter Dekleva, kitara, Tomaž Koncilija, bas, in Marko Zajc, bobni, se ob pomoči klaviaturista Boštjana Artička na odru predstavljajo presenetljivo živo, za Orto pa obljubljajo še dodatno presenečenje z akustičnim pridihom. O Mrtvih torej vse dobro. 
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: DMP
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 24. april 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav