download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dweal in Tide skupaj v Kranju

Slovenski alternativni skupini Dweal in Tide bosta skupaj nastopili na dvorišču pred rock barom Down Town v Kranju v soboto, 29. junija, ob 21.30. 
Za bend Tide je to odlična priložnost, da v Kranju predstavijo najnovejše skladbe iz albuma No.4. Skupina Dweal pa nadaljuje z nizom koncertov po koncertnem predahu, ko so ustvarjali material za drugi album.

Namen obeh zasedb je obujanje slovenske glasbene scene, s pomočjo druženja in ustvarjanja med glasbeniki samimi. To poudarja basist skupine Dweal, Martin Počkar: "Nam je odlično, da smo se povezali z bendom na takšnem nivoju, kot je Tide. Gre za super fante, ki pa že 15 let ustvarjajo odlično glasbo. In tako sta se našla dva benda z različnih koncev Slovenije in začela skupaj ustvarjati koncertne plane, kar je ne samo dobro samo po sebi (ker sta se povezala dva odlična alternativna benda), ampak tudi kaže na način, kako bi morali glasbeniki delovati na tej sceni - skupaj in ne drug proti drugemu."
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Down Town, Kranj
  • Kdaj?: 29. junij 2013, 21:30
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav