download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Eamonn McCormack, zadnji irski blues rock heroj na kitari v Ljubljani

Po izjemno uspešnem letu 2012, ko je Eamonn s svojim bendom Mesmerize gostoval in navdušil publiko v številnih klubih in na festivalih po Evropi, prihaja ta kitarski virtuoz končno tudi v Slovenijo. Energični irski blues rock bo zagotovo prepričal tudi publiko v Orto baru, kjer se bo koncert zgodil 15. junija zvečer.
Lani sta izšla pri kritikih odlično sprejeta dva albuma: Heal My Faith in pa ponovna izdaja Kindred Spirits (feat. Rory Gallagher, Jan Akkerman & Herman Brood). Neizpodbitno je, da Eamonn postaja eno od bolj prepoznavnih imen na kitari, in to v svetovnem merilu. Igral in snemal je z glasbniki, kot so: Rory Gallagher, Johnny Winter, Jan Akkerman, Nils Lofgren, Pat Travers, Walter Trout, Popa Chubby in Brian Robertson (Thin Lizzy).
 
Leto 2013 je prineslo nove uspehe, Eamonn pa obenem ohranja izvirno irsko tradicijo in se pridružuje velikanoma Roryju Gallagherju in Garyju Mooreu kot eden od prvovrstnih blues rock kitaristov. In da ne bo pomote - Eamonn McCormack nikakor ni 'tribute' kitarist, ampak izvirni instrumentalist, ki nastopa z edinstveno strastjo in lastnim pristopom. Vse to pa je prepričalo ne le publiko in kritike, ampak tudi kolege kitariste po vsem svetu. 
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Eamonn McCormack
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 15. junij 2013, 22:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav