download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Electro Team v živo ob 20-letnici hita Tek je 12 sati

Epske obletnice kličejo po epskih žurih. In kaj je bil največji mejnik v zgodovini regionalne diskotečne scene, če ne skladba Tek je 12 sati? 
 rvenec skupine ET oz. Electro Team, s katerim so na sceno prišli producenta Boytronic in DaReal ter pevka Vanna, je bil ob izidu leta 1993 tako vroč, da so ga izdali kot redko videno EP kaseto, ki so jo trgovine komaj sproti naročale v dovolj velikih količinah. Skladba Tek je 12 sati je ikona dobe, ko sta tudi pri nas eksplodirala elektronska glasba in plesni pop, ob ET-ju pa nepozabne skupine Gimme 5, 4 Fun, Power Dancers, 2 Alive, Slo Active, Babilon, Final, Sound Atack in številni solisti.

Pri tem sta ključno vlogo pri promociji te glasbe odigrala ekipa Deejay Time in Radio Salomon, pod okriljem katerih se bo 24. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvila doslej največja zabava iz priljubljene serije Back In Time – z izbranimi diskotečnimi uspešnicami zadnjih dveh desetletij, med katerimi vas bo vodil nepogrešljivi Dean on the Mike, za piko na i pa bo s svojimi klasikami v živo nastopil tudi nepozabni Electro Team.

Največji Deejay Time Back in Time doslej bo izvrstna priložnost za obujanje spominov in druženje s starimi prijatelji pred pobegom v dolgo vroče poletje.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
  • Kdaj?: 24. maj 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav