download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Eskobars s premierno predstavitvijo albuma pred domačim občinstvom

Eskobars s premierno predstavitvijo albuma pred domačim občinstvom
Foto: Janez Volmajer
Eskobars se intenzivno pripravljajo na izid njihovega novega, drugega albuma. Premierno bodo vse skladbe iz prihajajočega albuma predstavili domačemu, primorskem občinstvu v petek, 27. septembra.
Za vse obiskovalce koncerta pa pripravljajo prav posebno presenečenje: pridružil se jim bo glasbeni gost – slovenski avtor, ki ga člani skupine izjemno cenijo. Kdo bo to pa bo že kaj kmalu znano tistim, ki se bodo koncerta udeležili. Eskobars obljubljajo dober žur, pozabili pa ne bodo na skladbe iz prvenca 'Eskobars', ki so ga izdali leta 2010.
 
Eskobars letošnjega poletja niso preživeli v brezdelju. Ker v jeseni izide njihov drugi album so poletje preživeli v studiu in na koncertnih odrih. Do konca septembra jih čaka še nekaj studijskih ur, saj zaključujejo s snemanjem prihajajočega albuma, iz katerega so že predstavili sve skladbi (Vidim ti v očeh, Ni dovolj), kmalu pa bodo med poslušalce poslali še tretjo. 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Eskobars
  • Kje?: Kanela bar, Portorož
  • Kdaj?: 27. september 2013, 22:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav