download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

EWOK s promocijskim koncertom prvenca No Time

EWOK s promocijskim koncertom prvenca No Time
Foto: David Haskaj

Lani je po domačih odrih zavihral sveži trio EWOK. V bendu so se našli klaviaturist, oblikovalec zvoka in didžej Miha Šajina, sicer član zasedbe Moveknowledgement, energični pevec Milan Jerkič, ki je med drugim glasilke uporabljal v bendu Intimn Frizurn ter vsestranski bobnar Luka Kuhar, ki smo ga lahko zasledili v raznovrstnih zasedbah, najraje pa omeni bend Na lepem prijazni.

EWOK je že v prvih mesecih obstanka prevetril domačo živo elektronsko klubsko sceno. Elektronski zvoki so sicer osnova, občasno tudi rockersko zvenečega tria, ki potuje od melanholično zasanjanega pa do preprosto zabavnega. Od hip-hoperskega pa do temačno šumečega. Ideja elektronskega woka je tako že dobro zavrela. Prvi singl Mr. Pacman, tako v zvočni kot tudi vizualni podobi napoveduje album No Time, ki pri domači založbi KAPA Records izide 28. februarja 2013.

Na promocijskem koncertu v ljubljanskem klubu Channel Zero bo poleg klasičnega cedeja na voljo tudi omejena posebna edicija albuma.

Dodatne informacije

  • Kdo?: EWOK
  • Kje?: Channel Zero, Ljubljana
  • Kdaj?: 7. marec 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav