download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Faraoni praznujejo 45. obletnico delovanja s koncertom v Ljubljani

Legendarna slovenska glasbena skupina Faraoni, bo v sklopu  praznovanja 45. obletnice delovanja,  skupaj z Oliverjem Dragojevićem in Terezo Kesovijo, po razprodanem koncertu v domači koprski areni  Bonifika, nastopila še na velikem koncertu v ljubljanski Hali Tivoli v Petek, 24. Oktobra ob 20h. 
Skupina Faraoni, je v svojem dolgoletnem delovanju ustvarila velike uspešnice, ki so v večini ponarodele in še sedaj tvorijo železen repertoar slovenskih radijskih postaj in domačih zbirk. Uspešnice Faraonov kot so Ne bom pozabil na stare čase, Sem takšen ker sem živ,Mi ljudje smo kot morje,  Jaz te nimam rad, Solinar,Tu je moj dom, V San Simonu …, ter uspešnice Oliverja Dragojevića kot so Cesarica , Oprosti mi pape, Nadalina, Vjeruj u ljubav…in Tereze Kesovije , Prijatelji stari gdje ste, Na Stradunu, Nježne strune mandoline, Nono , dobri moj nono, bodo odmevale v ljubljanski Hali Tivoli na nostalgičnem koncertu glasbenih legend.
 
Skupina Faraoni, je bila ob svojem samostojnem delovanju vrsto let tudi  spremljevalna skupina Oliverja Dragojevića in Tereze Kesovije  in zato, kot se za častitljivo obletnico delovanja spodobi, bodo legende zopet skupaj nastopile na velikem odru ljubljanske Hale Tivoli, kjer se jim bodo zagotovo pridružili tudi številni glasbeni prijatelji in vokalna skupina Šturle.
 
V svojem  dolgoletnem obdobju delovanja so nanizali številne uspešnice in zmagali na Festivalu Melodije morja in sonca s skladbami Kar je res je res, Mi ljudje smo kot morje, E Tristemente, posneli V San Simonu z Oliverjem Dragojevićem in večkrat uspešno sodelovali na izboru za pesem Evrovizije.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Faraoni
  • Kje?: Hala Tivoli, Ljubljana
  • Kdaj?: 24. oktober 2014, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav