download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Gal Gjurin se vrača Gallusovo dvorano

Gal Gjurin se vrača v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma s koncertnim dogodkom, ki bo njegovo dosedanjo glasbeno popotovanje osvetlil z malce drugačnimi lučmi.
Simfonični orkester Cantabile, pod dirigentskim vodstvom Marjana Grdadolnika, bo Galova "spremljevalna skupina". Več kot 1300 strani notnih zapisov in ure in ure skupnih vaj se bodo zlile v simfonijo glasbe in vam pričarale Galove starejše in nove uspešnice v izvedbah, kot jih še niste imeli priložnosti slišati.
 
Kot gostje se bodo Galu na odru pridružili sestra Severa Gjurin, Nina Pušlar, ki je z Galom posnela že dva dueta, mlada slovenska zasedba Čedahuči in še en, prav poseben gost iz Islandije - Sigur ur Gu mundsson.
 
Gal bo 15. 4. na koncertu predstavil tudi povsem novo stvaritev – koncert za pikolo trobento in orkester, kjer bo kot solist na pikolo trobenti nastopil izjemni Domen Gracej.
 
Koncertni dogodek bo pospremila tudi reizdaja plošče Kjer je toplo skupine Olivija, na kateri so zbrane prav vse skladbe te skupine.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Gal Gjurin
  • Kje?: Cankarjev dom, Ljubljana
  • Kdaj?: 15. april 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav