download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Hamo & Tribute 2 love se vračajo v Orto bar

Hamo & Tribute 2 Love bodo poletno sezono, v kateri so nanizali več kot dvajset nastopov, zaključili, kjer so jo začeli. Izid njihove aktualne plošče 2 (Dva) so zakoličili v razprodanem Orto baru v Ljubljani. 
Poželi so izjemno odobravanje glasbenih kritikov in se odpravili na turnejo, ki se je vila od Kopra do Maribora, od Škofje Loke do Rock Otočca, od Ajdovščine do praznovanja s slovenskimi košarkarji v Stožicah. 
 
Zasedba je z albuma do sedaj predstavila dve uspešnici, Rožice in Dejva Bit Čist Bliz.
 
V tem času je zaloga plošče Dva, ki jo je izdala založba Celinka, že skoraj pošla, zato so se Hamo & Tribute 2 Love odločili za razprodajo poslednjih zalog. V predprodaji v Orto baru bo tako v ceno vstopnice vključena tudi plošča.
 
Koncert v soboto, 9. novembra, bo sicer jesensko-bluesovsko obarvan, saj se fantje vračajo k svojim koreninam. Pripravljajo se na snemanje naslednjega albuma, izid je predviden že v letu 2014, zato nameravajo v soboto preizkusiti tudi nekatere novosti.
 
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Hamo & Tribute2love
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 9. november 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav