download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Happy Ol' McWeasel po krajši turneji na tujem še na Orto festu

Happy Ol'McWeasel nam bodo po dveh letih v Orto baru pripravili pravo štajersko-irsko čago. V Ljubljani se bodo zglasili še polni energije in moči, kmalu po krajši nemško-francosko-švicarski turneji na kateri so bili med 5. In 10. aprilom 2014.
In če vemo, da gre za energičen irish-celtic HC-punk-rock bend ter da je recept za njihovo glasbo približno takšen: za osnovo vzameš irsko-keltske tradicionalne pesmi, ko pa jih zmanjka, spiješ liter viskija in napišeš lastno, pomnožiš ritem x10, bradate starce zamenjaš s podivjanimi pijanimi podlasicami in jim za zabavo daš v roke bobne, električne kitare, banjo, harmoniko in violo, vse fino zaliješ z nekaj litri viskija in... vržeš vžigalico, potem vemo, da bo to nepozabno in noro doživejte..
 
To so tej fantje, katerim se je pesem Danny boy kot soundtrack predvajala v epizodi ameriške TV serije The Crazy Ones na dan Sv. Patrika. Glavne vloge pripadajo ameriškemu filmskemu zvezdniku Robinu Williamsu, Sarah Michelle Gellar in mlademu Jamesu Wolku.
 
Ne, ni jim spremenilo življenja in niso postali zvezde, kot v Sloveniji preveč na lahko izustimo o vsakomer, ki zakoraka pred TV žaromete, z leti na koncertnih odrih in z novimi izkušanjami so postali zgolj boljši, energičnejši in prepričani , da so na pravi poti.
 
Trenutno skupina zaključuje z ustvarjanjem materiala za prihajajoči album in je tik pred vstopom v studiju. Mogoče bo kakšen novi komad ali dva moč slišati tudi v živo pravijo fantje iz skupine.
 
V Orto baru boste za njihov nastop odšteli 8 €, koncert pa se bo pričel točno ob 22.uri, zato ste vabljeni, da se na njnihovi prodajni stojnici zglasite že pol ure prej!
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Happy Ol' McWeasel
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 16. april 2014
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav