download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Happy Ol' McWeasel za St.Patrick’s day v Orto baru

Happy Ol’McWeasel bodo 17. marca na tradicionalni irski praznik St.Patrick’s day nastopili v ljubljanskem Orto baru. 
Na svoj račun boste prišli vsi privrženci skupine, saj bodo fantje predstavili najboljše avtorske skladbe iz obeh albumov No Offence ter Heard Ya Say!, slišati pa bo mogoče tudi še kakšno ponarodelo irsko, zapakirano v poskočno folk punk, pivsko vižo. Predvsem pa je to dan, da se poveselimo, družimo in nazdravimo na skorajšno pomlad!
 
Štajerci zadnje leto ponosno predstavljaj svoj novi album Heard ya say!, ki je nastajal v obdobju med letoma 2014 in 2015, med kritiki na tujem je požel kar nekaj odličnih recenzij in nedavno pa je izšel tudi na japonskem. Za album fantje pravijo, da je logično nadaljevanje prvenca No Offence, po drugi strani pa odkrivanje novih voda, ki peljejo čez divje čeri vse do sedaj neznanih svetov.

Besedila odražajo družbeno kritičnost skupine in nagovarjajo posameznika, da je v slogi moč in da smo skupaj močnejši, bodisi za šankom ali v boju za boljši jutri.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Happy Ol' McWeasel
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 17. marec 2016
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav