download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Helena Blagne unplugged v Cankarjevemu domu

Helena Blagne, glasbenica in vrhunska vokalistka, bo v soboto, 8. marca 2014, nastopila v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Na koncertu bomo iz bogate zakladnice Heleninih največjih uspešnic v novi, unplugged izvedbi slišali skladbe kot so Navaden majski dan, Naj nihče me ne zbudi, Reci mi, Osamljena, Bodi srečen bambino in mnoge druge.
Helena Blagne vedno znova preseneča in navdušuje. Tokrat se je lotila prav posebnega koncertnega projekta. Novo poglavje v njeni bogati glasbeni karieri prinaša veliko svežine in sodobnega glasbenega trenda. In v tem duhu bodo predstavljene tudi njene največje uspešnice, ki jim bo Helena Blagne na koncertu v slovenskem kulturnem hramu nadela nov, unplugged zvok.
 
Ko se Helena Blagne loti novega projekta, lahko od nje pričakujemo le najboljše – tako je bilo pred tremi leti v ljubljanskih Stožicah in tako bo letos v Cankarjevem domu. Heleno Blagne bodo na odru spremljali najbolj iskani in vrhunski glasbeniki, avtorji in producenti slovenske glasbe, ki bodo s Heleno na čelu poskrbeli za novo, prenovljeno zvočno podobo in moderno produkcijo Heleninih najlepših skladb. Ključni element unplugged koncerta pa je prav Helenin edinstven, izrazit, prepričljiv in izpiljen vokal, ki vam bo prikazal skladbe v povsem novi luči.

Dodatne informacije

  • Kdo?: /
  • Kje?: /
  • Kdaj?: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav