download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Hulahoop prihajajo na Nebotičnik

V nočni klub ljubljanskega Nebotičnika prihaja zasedba Hulahoop iz Kamnika. Dve dekleti in dva fanta obljubljajo groovy skyscraperski koncert, nagovarjajo pa tudi obiskovalce, da po možnosti s seboj prinesejo hula hoop obroč. Dogodek bo na sporedu v soboto, 23. februarja, s pričetkom ob 22. uri - vstop prost!

Groovy pop/ funk/ blues zasedbo Hulahoop sestavljajo Eva Traven na vokalu, Monika Klobčar na klaviaturah, Marko Klobčar na baskitari in Anže Burja za bobni. Njihovo glasbo močno zaznamuje neobičajna zasedba, ki ne vključuje kitarista (čeprav se basist rad vživi v to vlogo). Zvočno barvitost ustvarjajo predvsem s kombiniranjem klavirskih zvokov z bass in sint efekti, prodornim ženskim vokalom ter občasno z gostom Gašperjem Selkom na trobenti. Za močnejši vizualni učinek se jim na koncertnih odrih rad pridruži saksofonist Engelbert, narejen iz lesa.

Skupino ste med drugim lahko opazili na lanskem ŠKK poletju z Vladom Kreslinom, glavnem odru Kamfesta'12, koncertu v okviru EPK Maribor (Jazz Klubu Satchmo), Bazenu Kranj na 3+1 Žuru z Mi2 in Orto Baru (z Alice Blue ter kasneje z Applesauce Lorraine).

Dodatne informacije

  • Kdo?: Hulahoop
  • Kje?: Nebotičnik, Ljubljana
  • Kdaj?: 23. februar 2013, 22:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav