download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Inna na letošnjem Božičnem DeeJay Time-u

Letošnji Božični DeeJay Time sovpada z žlahtno obletnico Radia Salomon, ki je že 20 let prva izbira za ljubitelje sveže urbane in pop glasbe, pa tudi plesnih vibracij vseh odtenkov. 
 ožični DeeJay Time se ob tej priložnosti vrača na originalno mesto zločina, v legendarno halo Tivoli. Gostitelji še ene nepozabne božične zabave bodo mojster ceremonije Dean On The Mike in spretni krotilci mešalne mize, ki jim lahko prisluhnete v radijskem programu DeeJay Time.

Tam bodo tudi številni domači in regionalni glasbeniki ter plesne skupine, seveda ne bodo manjkale niti božične DJT-klasike, kot so Na božično noč, Silvesterski poljub in Bela snežinka. Kot posebna gostja pa bo v soboto 7. decembra pod Rožnikom svoje hite Hot, More Than Friends, Amazing, Be My Lover, Sun Is Up in ostale, odpela prva dama romunske dance scene - INNA, ki po navezi z vplivno založbo Ultra zdaj uspešno osvaja še ameriško tržišče.

Glede na obisk Božičnih DeeJay Timov v zadnjih letih organizator pričakuje, da bo prireditev razprodana, zato ne odlašajte z nakupom vstopnic. Najcenejših 300 vstopnic po ceni 13€ je že na voljo na vseh prodajnih mestih mreže Eventim in na najbližjem Petrolu, na voljo pa je tudi omejen kontingent vstopnic za VIP prostor, ki ga bodo gostile dolgonoge izbranke Fashion TV.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Hala Tivoli, Ljubljana
  • Kdaj?: 7. december 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav