download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Janez Bončina Benč in Big Band RTV Slovenija vabijo v Zlati zob

Janez Bončina Benč in Big Band RTV Slovenija vabijo v Zlati zob
Foto: Stane Sršen
Janez Bončina – Benč je legendarni slovenski pop izvajalec. Njegovi projekti s skupinama Srce in September so ga za vedno zapisali v zgodovino slovenske popularne glasbe. 
Svoj prvi samostojni album je izdal leta 1983 te dni pa bo pri Založbi RTV Slovenija izšla njegova zadnja zgoščenka, tokrat kar s prestižnim Big Bandom RTV Slovenija, z naslovom Live in Mons.
 
Nov CD je začinjen z vsemi prepoznavnimi skladbami bogatega opusa Benča; Bendologija, Ta noč je moja, Maja z biseri, Gvendolina, Ob šanku, Kadar ognji dogorijo in druge. 
 
Orkester vodi Tadej Tomšič, priredbe pa so prispevali Tadej Tomšič, Grega Forjanič, Aleš Avbelj, Matjaž Mikuletič in Primož Grašič.
 
"To se mi zdi najbolj zrel album, ki sem ga naredil, saj so na njem vse ključne skladbe moje kariere z orkestrom. To je zaključek enega opusa in začetek novega, ki ga bom nadaljeval s Septembrom," pravi glasbeni velikan Benč, ki s svojim prepoznavnim stilom, neizčrpno energijo in kvalitetnimi izvedbami zagotovo presega popularno žanrsko usmeritev in ga vsekakor lahko uvrščamo med najbolj kakovostne slovenske pop/rock/soul/jazz izvajalce.
 
Predstavitev novega projekta oziroma zgoščenke bo v sproščeni atmosferi dvorane Etno Kluba Zlati Zob v četrtek, 5. decembra 2013 ob 20. uri.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Janez Bončina Benč
  • Kje?: Zlati Zob, Ljubljana
  • Kdaj?: 5. december 2013, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav