download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Joe Satriani prihaja v Ljubljano

V ljubljansko Cvetličarno že čez 4 dni, natančneje v soboto, 25. 5. 2013 prihaja vrhunski kitarski virtuoz Joe Satriani, ki je svetovno znan kot en izmed tehnično najbolj dovršenih in spoštovanih kitaristov v zgodovini rock glasbe. 
Joseph Joe Satriani, znan tudi pod vzdevkom Satch, se je resnemu igranju kitare zaprisegel pri svojih rosnih 14 letih. Nikoli ni skrival, da je inspiracijo iskal pri samem Jimmiju Hendrixu, všeč pa sta mu bila tudi Jimmy Page in Jeff Beck. Satriani je na začetku kariere svoje znanje in kitarske trike podajal mnogim. Seznam je dolg, na njem pa najdete imena kot so Steve Vai, Kirk Hammet (Metallica) in Alex Skolnick (Testament).

Sodeloval je z Mickom Jaggerjem na njegovi prvi solo turneji, z Deep Purple in številnimi drugimi. Po izidu nekaj vrhunskih albumov, se je leta 1996 prvič podal na turnejo v »zasedbi« G3, ki je požela velikanski uspeh po vsem svetu, videli pa smo jih tudi v Ljubljani. Po prodanih več kot 10 milijonih albumov, petnajstih nominacijah za nagrado grammy in neštetetih nagradah, Satriani še vedno premika meje sodobne kitarske rock glasbe. Tokrat končno spet v Ljubljani, s skupino, 25. 5. 2013 v dvorani MediaPark!
 
Satriani je pred nekaj dnevi izdal ploščo Unstoppable Momentum, pripravlja pa tudi retrospektivno zbirko skladb, ki naj bi tudi izšla še letos spomladi. 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Joe Satriani
  • Kje?: Mediapark, Ljubljana
  • Kdaj?: 25. maj 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav