download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kantavtorski koncert Zorana Predina

Vedno več mladih poslušalcev Zorana Predina nagovarja, naj v svoj program spet vključi nekaj pesmi, ki jih napisal že v osemdestih za Lačnega Franza in jih zapoje, da jih bodo lahko slišali v živo in ne samo iz starih vinilk in cedejev svojih staršev. 
Zoran: "To je pravzaprav zame zelo velik kompliment, zato sem se odločil, da bom na svojem kantavtorskem koncertu, 1.12.13 v SNG Drama v Ljubljani, po zelo dolgem času ponovno prepeval Na svoji strani, Vaterpolista, Lačnega Franza, Naj ti poljub nariše ustnice, Pod poraščeno titovko, Čakaj me, Praslovana, Zadnjo večerjo in še kakšno zimzeleno iz časov Novega vala. Seveda ne bodo manjkale tudi moje novejše o starosti in norosti z okusom po mentolu, tja vse do današnje ljubljenke radijskih valov Margite. Zapel bom tudi nekaj takšnih, nepričakovanih, za presenečenje, ki sem jih izbral posebej za to priložnost, da bomo lahko tudi skupaj zapeli in ukradli sivi vsakdanjosti nekaj trenutkov samo zase. Komaj čakam."

Dodatne informacije

  • Kdo?: Zoran Predin
  • Kje?: SNG Drama, Ljubljana
  • Kdaj?: 1. december 2013, 19:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav