download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Katarina Juvančič & Dejan Lapanja bosta predstavila Selivke

Katarina Juvančič & Dejan Lapanja bosta predstavila Selivke
Foto: Janez Pelko

Selivke je naslov albuma upesnjenih in uglasbenih zgodb žensk naše preteklosti in sedanjosti, ki sta ga znani kantavtorski dvojec Katarina Juvančič in Dejan Lapanja lani izdala v samozaložbi (Stray Cat Tunes).

Poleti in jeseni 2012 sta ga predstavila na turnejah po Škotskem in Irskem, konec novembra pa je prvenec doživel odmevno slovensko predpremiero v kulturnem domu Cerknica.


V domačih in tujih medijih so Selivke požele same laskave ocene – med drugim je ugledna britanska glasbena revija Rock’n’Reel (R2) v novembrsko-decembrski izdaji ploščku prisodila pet zvezdic, priznana publicistka Varja Velikonja pa ga je kot edino domačo edicijo uvrstila med najboljše albume leta 2012.


V letu 2013 bodo Selivke poletele tudi po Sloveniji in bližnji okolici, začenši z velikim premiernim koncertom v Ljubljani, ki se bo zgodil 1. februarja v prelepi kavarni Union, v sodelovanju s Pripovedovalskim varietejem.


Katarini in Dejanu se bodo na odru pridružili številni gostje, ki so pomagali soustvariti album – violinist Matija Krečič, kontrabasist Klemen Krajc, bobnar Bor Zakonjšek, rogistka Sabina Magajne Bogolin ter pevka Bogdana Herman.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Katarina Juvančič & Dejan Lapanja
  • Kje?: Kavarna Grand hotela Union, Ljubljana
  • Kdaj?: 1. februar 2013, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav